Εταιρια

Όραμα

Το όραμα της GeoGreen είναι μέσα στα επόμενα χρόνια
να εξελιχθεί ως μία αξιόπιστη εταιρεία στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον και την ενεργειακή πολιτική.
Να επενδύσει στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φιλικές προς το περιβάλλον πηγές και πιο συγκεκριμένα, στην ανάπτυξη ιδιόκτητων μικρών Αιολικών πάρκων, Φωτοβολταϊκών σταθμών, μικρών Υδροηλεκτρικών έργων και άλλες μορφές Ανανεώσιμης Ενέργειας.

 

Mε μια ματιά

Η GeoGreen αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές επιχειρήσεις μελέτης ενεργειακών εφαρμογών, κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών και προμήθειας προϊόντων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Επίσης διαθέτει εξειδικευμένα λογισμικά πακέτα ανάλυσης για επενδύσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και συμβουλεύει για την αποδοτικότητα τους. Στα πλαίσια αυτά παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε τιμές προσιτές, συμβάλλοντας στη μείωση του ενεργειακού κόστους των ελληνικών επιχειρήσεων και νοικοκυριών ενώ παράλληλα επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

Στρατηγική

Πελατοκεντρική φιλοσοφία με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αξιόπιστη εξυπηρέτηση,
δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που να καλύπτουν το σύνολο των αναγκών των Ελλήνων καταναλωτών και επενδυτών.
Συνεργαζόμαστε με τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες του κλάδου.

Παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το νομοθετικό πλαίσιο γύρω από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.